FRANKRIKE-ISLAND 5-2

Etter å ha overrasket alle og blant annet slått England på veien mot kvartfinalen i EM, var islendingene positive, selv etter å ha blitt utspilt mot Frankrike.

— Selv om vi er skuffet nå, har det vært en fantastisk reise, sier Islands landslagssjef Lars Lagerbäck etter tapet.

Gylfi Sigurdsson (til venstre) og Birkir Bjarnason. Foto: NTB scanpix

— Framtiden ser lys ut, vi har noen unge spillere som er gode, og hvis de fortsetter i gode klubber, vil de utvikle seg i riktig retning. Landslaget har utviklet seg hele tiden i de fire og et halvt årene jeg har vært her, og det har vært et privilegium og en fantastisk reise. Dette har vært helt spesielt, sier svensken om Island-jobben. Island-spillerne Birkir Bjarnason, som scoret ett av Islands to mål og Ragnar Sigurdsson takket støtten fra fansen etter kampen.

— Støtten har vært fantastisk. Det var 10.000 her i dag. Jeg tror ingen forventet at vi skulle komme til en kvartfinale, sier Birkir Bjarnason.

— Ingen trodde at vi skulle nå så langt utenom oss. selv Jeg er veldig stolt. Ikke av denne kampen, men om en ser hele mesterskapet under ett, da bør vi være fornøyde, sier Sigurdsson.

— Vi er veldig stolte. Det har vært en fantastisk turnering, noe spesielt for et lite lag som oss, vi har fått til noe ingen trolig ventet av oss, sa Gylfi Sigurdsson etter kampen, ifølge BBC.

— Det gjør at barna hjemme kan håpe at det er mulig å oppnå noe som dette, og forhåpentlig er vi til stede i andre sluttspill. Ti eller 15 spillere er i rette alder, og vi ser fram til at VM-kvaliken skal starte. Framtiden ser lys ut for Island.