Scoringen kom etter ti minutter av dagens kamp mot Viking, og avsluttet et stormløp mot Viking-målet i innledningen av kampen.

Målet beskriver han slik:

Det er vel Parr som får ballen ute på venstresiden og får lagt et godt innlegg inn i feltet. Jeg treffer ballen godt med hodet og den går i mål , sier en meget fornøyd målscorer.

God kamp

Du og hele AaFK-mannskapet var tydeligvis på hugget fra start i dag?

– Jeg synes vi spiller veldig godt i hele første omgang. Ballen går fint og vi spiller god pasningsfotball. Etter det tidlige målet blir vi kanskje litt mer passive, men det er naturlig at mål preger kamper. I andre omgang spiller vi kanskje ikke like bra, men har god defensiv trygghet. Dessverre utnytter vi overgangene som oppstår etter at vi får 2-0 dårlig, ellers kunne vi hatt flere mål, sier Sylling Olsen.

Skader og lite spilletid

Sylling Olsen har slitt med skader i oppkjøringen til sesongen, og etter at serien kom i gang har han vært lite involvert. Desto deiligere var det derfor i dag å kunne levere varene med scoring og oppofrende spill i dagens kamp.

For min del var det for det første kjempegodt å endelig få starte en eliteseriekamp, den første i år. Samtidig er det naturligvis godt å score mål. Det er jo jobben min, som spiss , sier Sylling Olsen.

Vil spille mer

Du kan jo spille på mange forskjellige plasser, er det som spiss du trives best?

– Jeg trives veldig godt som spiss. Samtidig kan jeg godt spille kant også, sier Sylling Olsen diplomatisk, som naturlig nok føler at han fortjener mer spilletid framover.

– Naturligvis mener jeg at jeg bør spille mer. Det er jo slik alle tenker. Jeg må uansett bare stå på videre, så blir det forhåpentligvis mer spilletid.