DnB Nor sponser snowboardforbundet, men har ingen planer om å spytte i noen kroner til VM, selv om arrangøren ennå ikke har fått tak i hovedsponsor.

– Nei, vi er tungt inne som sponsorer i forbundet, og vi føler at vi er godt ivaretatt når det gjelder eksponering gjennom den avtalen, sier markedsdirektør i DnB Nor, Rune Garborg.

Les også: Ingen vil sponse snowboard-VM

– Får mer igjen i forbundet

Han poengterer at snowboard er et viktig satsingsområde for dem, men at de har valgt å prioritere forbundet framfor arrangementer.

– Vi går tyngre inn på forbundssiden fordi vi tror vi får igjen mer for investeringene der, og vi synes at forbundet har vært et godt sponsorat for oss. Der har vi fått godt betalt for investeringene våre, sier Garborg.

Tenker langsiktig

At arrangøren av snowboard-VM ikke har fått til en avtale med en hovedsponsor en måned før det hele går av stabelen, vil han ikke kommentere.

– Men jeg skjønner at dere reiser spørsmålet om ikke vi burde gå inn. Det begynner å bli kort tid til VM, men jeg tror ikke for vår del at det vil være aktuelt å gå inn med midler der nå. Når det er sagt, har vi en langsiktighet opp mot forbundet, slik at vi vil fortsette å samarbeide med dem. Men jeg kan ikke si noe om avtaleforhandlingene, sier Garborg.