REAL MADRID — SAN LORENZO 2-0

At Cristiano Ronaldo går av banen uten å score mål er langt fra vanlig. At han gjør det to kamper på rad er såpass uvanlig at det er verdt et kryss i taket.

Men tross at portugiseren ikke maktet å score i klubb-VM endte det i en oppskriftsmessig finaleseier for den spanske storklubben. Mot argentinske San Lorenzo, pave Frans' favorittlag, var spanjolene gedigne favoritter i lørdagens oppgjør.

Sergio Ramos headet inn ett av målene da mexicanske Cruz Azul enkelt ble slått 4-0 i semifinalen. Lørdag brukte han igjen utsiden av hodet, og et hjørnespark ble dermed omsatt i scoring etter 36 minutters spill.

Like etter pause ble kampen avgjort da et ikke altfor godt skudd lurte seg under San Lorenzos keeper og i mål. Etter målet satte Real Madrid på håndbrekket, og foran en horde med ivrige argentinere som var på plass i Marokko kunne spanjolene kruse inn til en ny tittel.

Seieren var lagets første i klubb-VM. Men de har fire seirer i den interkontinentale cupen, som er en forgjenger til turneringen.

Auckland City fra New Zealand har overrasket stort i turneringen, og sikret seg 3.-plassen ved å slå Cruz Azul på straffer.