Målet kom etter lekkert angrepsspill, ifølge Kicker. Etter lekre kombinasjoner på midtbanen fikk Yttergård Jenssen ballen fra midtbanekollega Alexander Ring. Jenssen banket inn seiersmålet med venstrebeinet.

Overtidsmål

Da var det kun spilt seks minutter på Fritz-Walter-Stadion i Kaiserslautern, og ett minutt på overtid smalt det igjen bak Sandhausens keeper.

Nok en gang var det en norsk kjenning som scoret. Jon Dadi Bödvarsson, som gikk fra Viking etter fjorårets sesong, satte inn 2-0 og sikret seieren for Kaiserslautern.

Fem strake tap

Det var en meget viktig seier. Ffør kampen sto Kaiserslautern med fem strake nederlag, og har med det meldt seg fullstendig av i opprykksjakten.

Etter seieren klatrer Yttergård Jenssens Kaiserslautern forbi nettopp Sandhausen og opp på 11. plass med 34 poeng.

Det gjenstår nå seks kamper av 2. Bundesliga, og Kaiserslautern har ni poeng ned til nedrykksstreken.

Neste oppgave for Ruben og Kaiserslautern er Karlsruher på hjemmebane neste søndag.