For når "Dalingan" samles til første trening etter ferien i dag, håper trener Gaute Helstrup å ha hele syv mann tilgjengelig igjen store skadeproblemer i vår.

— Anders (Jensen) og Tor Martin (Mienna) er definitivt tilbake. Mathias Johnsen og Martin Albertsen har vært utefra tidlig i sesongen, og er tilbake i trening og vil være 100 prosent nå, sier treneren og fortsetter oppramsingen:

— Vetle Vinje skal prøve seg på trening igjen, mens "Mo" som har vært ute og rapporteres å være i bra slag. Eirik Sørensen (keeper) skal teste seg på treningen søndagen. Vi håper han også skal være i gang, sier Helstrup.

Henter ingen?

Dersom situasjonen skulle forbli like positiv som det ser ut akkurat nå, kan TUIL gå gjennom sommervinduet uten å hente inn noen nye spillere.

— Det kan fort bli til at det ikke blir noen nye inn. Med folk tilbake fra skader føler vi at vi har en veldig sterk og fin gruppe, sier TUIL-treneren.

Jakter KFUM

TUIL åpner høstsesongen med bortekamp mot Finnsnes neste lørdag. Laget er 9 poeng bak KFUM Oslo med en hengekamp til gode.

— Det er umulig å spå hvor mange poeng man trenger for å rykke opp til slutt. For vår del er svaret ganske enkelt. Vi kan kun fokusere på oss selv og ta enda flere steg fra vårsesongen inn til høstsesongen. Da vil vi få gode resultater også, sier Helstrup.

I Helstrups første sesong som TUIL-trener i 2011 avsluttet laget sesongen med 13 strake seire i andre halvdel av sesongen.

— Vi ønsker å jakte på KFUM Oslo. Det er det vi har i bakhodet nå. Det får være et langsiktig mål som minner oss om hvor vi vil hen. Men den viktigste jobben skal vi gjøre i hverdagen, sier Gaute Helstrup.