Omar Elabdellaoui skadet seg i søndagens seriekamp. Omar Elabdellaoui skadet seg i søndagens seriekamp. Foto: DIGITALSPORT, arkivbilde

Høgmo kan puste lettet ut - landslagsbacken avkrefter alvorlig skade

Per-Mathias Høgmo kan puste lettet ut.

Omar Elabdelloui har fått en strålende karriere i Olympiakos, og 24-åringen har også rukket å bli en viktig brikke på det norske landslaget.

Backen startet naturligvis også kampen mot PAOK søndag, som Olympiakos vant 2-0, men etter 85 minutter skjedde det som landslagssjef Høgmo nok ikke hadde håpet på.

24-åringen ble, ifølge greske medier, båret av banen.

I en Twitter-melding etter kampen, virket det imidlertid som at ting sto bra til med Elabdellaoui.

— Vi avsluttet en fantastisk uke med stil! Flott seier og tre poeng, skriver Elabdellaoui, sammen med et bilde med lagkameratene.

Greske medier opplyste opprinnelig om at Elabdellaoui hadde vært i store smerter. Det er imidlertid ikke alvorlig, bekrefter spilleren selv i en ny Twitter-melding.

— Hva angår skaden, er det ikke alvorlig. Det var bare en liten følelse i hamstringen min, så jeg tok ingen sjanser, skriver Elabdellaoui.

Kan være duket for Svensson

Dersom Elabdellaouis skade er mer alvorlig enn ventet, kan det være duket for Haitam Aleesami eller Jonas Svensson på backplass i kampene mot Malta og Italia. Det er fortsatt uavklart hvor alvorlig skaden til Elabdelloui.

Også Stefan Johansen sliter med en skade. Midtbanespilleren spilte ikke Celtics kamp mot Hamilton søndag, men landskampene skal ikke være i fare.

Norge møter Malta hjemme førstkommende lørdag, mens kampen mot Italia går i Roma onsdag 13. oktober.