Willian ble den store helten da Brasil slo tilbake og tok tre poeng etter 3-1 mot Venezuela i VM-kvalifiseringen natt til onsdag. For Argentina fortsetter problemene.

Willian scoret Brasils første og annet mål i hjemmekampen mot Venezuela.

Begge målene kom før pause, og bidro til å roe nervene etter at laget forrige uke tapte for Chile i den første kvalifiseringskampen til fotball-VM i Russland.

Christian Santos skapte ny spenning med sin redusering etter snaut halvspilt andreomgang, men Ricardo Oliveira punkterte kampen ti minutter senere.

For Argentina har ikke VM-kvalifiseringen startet godt.

Storheten, som er uten en skadd Lionel Messi, klarte bare 0-0 borte mot Paraguay. De står med ett poeng etter to kamper.

Lite effektiv forbannelse

I Peru hadde hjemmefansen kastet en forbannelse over Chile-stjernen Alexis Sánchez før lagenes møte natt til onsdag, men dessverre for dem var det et lite effektivt virkemiddel.

Arsenal-stjernen scoret to ganger da chilenerne vant det dramatiske oppgjøret 4-3. Eduardo Vargas scoret de øvrige målene for Chile, som har full pott etter to kamper.

Det har også Uruguay og Ecuador. De vant henholdsvis 3-0 mot Colombia og 2-0 mot Bolivia i nattens kamper. (©NTB)