— Den taklingen var viktig og fantastisk. Ole har vært fantastisk for oss i hele år, sier kaptein Tore Reginiussen.

Midtstopperen snakker om Ole Selnæs sitt lange returløp og takling som hindret at Strømsgodset punkterte kampen med 4-1-scoringen like før pause. Hurtige Gustav Wikheim ble spilt gjennom på Godsets venstreside og så ut til å løpe fra Selnæs og komme alene med Alexander Lund Hansen. Da Wikheim gjorde seg klar til å avslutte fra fem meter, kom Selnæs skliende inn og taklet Wikheim. Godset-supporterne ropte på straffe, men dommer vinket spillet korrekt videre.

— Jeg ble sattopp en mot en og følte jeg jaget ham hele veien. Jeg prøvde bare å komme så nært som mulig og jeg kunne ikke begynne å rive, fordi da er det rødt kort med en gang. Jeg følte meg sikker på å ta ballen der og traff rent. Det var viktig, sier Selnæs selv.

Se situasjonen i videovinduet over.

- Vi pisset på dem i andre omgang

På vei inn i garderoben slapp han ut et jubelbrøl som skremte de fleste i mixed zone. For uavgjortresultatet satt langt inne og da lagene gikk til pause var det ingenting som tydet på at RBK skulle få det nødvendige poenget.

— Vi var dritrævva i første omgang. Vi var ikke på stasjon og virket ikke interessert i å ta duellene, men det bryr meg midt i skyggens dal nå for å være ærlig. Vi pisset på dem i andre omgang og sikret poenget som var nok til å vinne gullet, og det er alt som teller, sier han.

Selnæs mener at stemningen i garderoben var den mest frustrerte gjennom hele året og forteller om mange stygge ord som ble slengt mellom veggene.

— Grunnen til at vi snudde det er enkel. Vi tok ikke duellene i første omgang og ble enige om at vi ikke kunne være bekjent av det. Vi måtte brette opp ermene og kjempe, sier han.

Glad for at det ble feiring på stadion

Det klarte de og dermed ble det feiring foran supporterne i stedet for på Gardermoen, slik det uansett ville blitt etter Stabæks 2-1-tap mot Viking.

— Det er stor forskjell på å avgjøre det her og å få det på flyplassen. Det hadde ikke vært helt det samme å ha tapt her og likevel vunnet, for vi ville avgjøre det selv, sier han.