Det var skotten som hentet ham til Liverpool i 2011. Suárez scoret 31 mål for den engelske klubben forrige sesong og delte toppscorertittelen i Europa med Cristiano Ronaldo, som scoret like mange seriemål for Real Madrid.

— Jeg vil takke alle de viktigste menneskene i livet mitt, kona mi og barna våre. Og selvsagt alle i Liverpool, alle lagkameratene ikke bare forrige sesong men i hele tiden min i klubben. Det var spektakulære år, og det var takket være denne mannen (Dalglish) at de signerte meg, sa han.

— Nå går jeg videre til en ny periode, og jeg må nyte denne fasen i livet mitt. Det er en drøm som blir virkelig.

Dalglish, som reiste til Barcelona for å dele ut Gullstøvelen, ble spurt hvordan han tror Suárez vil gjøre det i den spanske storklubben.

— Jeg tror ingen vil være i stand til å stoppe ham. Han har vært fantastisk overalt han har vært, både suksessrik og underholdende. Det er ingen grunn til at det ikke skal fortsette i Barcelona, sa han.

— Men om han får problemer så kan vi alltids ta ham tilbake på lån.

Neste helg har Suárez sonet ferdig utelukkelsen for biting fra VM-sluttspillet, og han kan gjøre comeback mot Real Madrid og Ronaldo. Han ble spurt om han er 100 prosent klar til den kampen.

— Hadde du spurt for en uke siden, før de to landskampene med Uruguay, ville jeg kanskje vært i tvil. Men jeg spilte de to kampene, og jeg er nok i bedre form enn jeg trodde. Så ja, jeg kan si at jeg er 100 prosent klar til å spille, sa han. (©NTB)