VÅLERENGA — AALESUND 1-2

ULLEVAAL (smp.no): AaFK kom bakpå før pause, og de fleste AaFK-supporterne tenkte nok "nå igjen". Men ute på bana ga spillerne aldri opp.

— Vi fikk beskjed om å aldri gi opp. Vi skulle kjempe på vegne av hele AaFK-familien, sier AaFK-kaptein Sakkari Mattila til smp.no etter kampen.

Han syntes spillerne løste oppgaven bra.

Oslo 20150430. Eliteserien fotball 2015: Vålerenga-Ålesund. Aalesun tar ledelsen med Sakari Mattila i eliteseriekampen mellom Vålerenga og Aalesund på Ullevaal Stadion. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

— Dere så det selv. Det var naturlig nok sterkt følelsesmessig for meg dette, med tanke på alt som har skjedd den siste tiden, smiler han. - Hva er forskjellen på dagens AaFK-lag og det vi har sett tidligere i sesongen?

— Vi hadde en annen innstilling. Og kampplanen var klar. Den ble ikke endret selv om vi kom under, sier Mattila, som fikk sitt tredje gule kort for sesongen og må stå over hjemmekampen mot Bodø/Glimt søndag.

— Deilig

Da Leke James utlignet til 1-1 etter 75 minutter fikk mange tilbake troa på tangotrøyene.

— Det var en utrolig deilig og viktig scoring, sier Leke selv.

— Både for meg og lagkameratene var dette viktig. Vi fikk tilbake troa på at vi kan vinne fotballkamper hvis vi gir alt og jobber for hverandre, legger han til.

Spillerne håper publikum finner veien tilbake til stadion når Bodø/Glimt kommer på besøk søndag.

— Vi trenger støtte og tilbake lover vi å gi alt, sier Leke James.