Oslo 20110728.Catharina Munthe, ordfører Fabian Stangs kone, reagerer da de greske spillerne legger ned roser foran klanen før UEFA Europa League kvalifiseringskampen, tredje runde, mellom Vålerenga og PAOK FC fra Hellas på Ullevaal stadion torsdag.Foto: Erlend Aas / Scanpix Foto: Aas, Erlend

ULLEVAAL STADION (Aftenposten.no): John Carew har ennå ikke funnet seg noen ny klubb, og det begynner å haste for 31-åringen med å finne seg en ny klubb.

Den siste tiden har landslagsspissen blitt koblet til West Ham og Köln , uten at noe har materialisert seg. Derfor er det ikke overraskende at også nye klubber blir koblet til den tidligere Premier League-spissen.

Torsdag hørte Aftenposten første gang at Lørenskog-gutten skulle skrive under en korttidsavtale med Oslo-laget. Dette ble blant tilbakevist av hele Vålerenga-ledelsen, men Truls Haakonsen innrømmet likevel at det var en spiss som kunne være interessant for Vålerenga.

— En Carew i form er Norges beste spiss. Hvis det var aktuelt for ham å gå til Vålerenga, hadde vi selvsagt sjekket muligheten for å hente ham hit , sa Truls Haakonsen da.

Likevel understreker VIFs sportsdirektør at intet var på gang.

Mandag kom de samme ryktene på nytt, både på Twitter og på Klanens debattforum hevdes det at Carew skal presenteres som ny Vålerenga-spiller på Ullevaal under Liverpool-kampen.

Det skal ikke være tilfellet, i følge Vålerenga.

- Det stemmer ikke, sier administrerende direktør i Vålerenga , Pål Breen, til Aftenposten.no før kampstart.

Vålerenga har fra i dag, mandag 1. august, fått Veigar Páll Gunnarsson klar, og den tidligere Stabæk-spilleren er ventet å spille spiss utover høsten. I tillegg har man en Yssouf Koné på bedringens vei i bakhånd, i tillegg til evigunge Morten Berre.

Følg Vålerenga - Liverpool direkte