United har kun plukket 6 av 21 mulige poeng på sine sju siste Premier League-kamper.

Torsdag måtte rødtrøyene også tåle et fortjent 1-2-tap borte mot tyrkiske Fenerbahçe i europaligaen.

Ikke unaturlig øker presset på Mourinho så lenge resultatene er såpass svake. I engelske tabloider har det allerede vært historier om misnøye blant United-spillerne om Mourinhos metoder.

– Tar tid å bygge et lag

Skal vi tro Fellaini er det derimot bare et spørsmål om tid før Mourinho får fart på skuta igjen.

— Hver eneste spiller tror på ham og hans filosofi. Han er her for å vinne ting, og han er en manager med mye motivasjon. Han ønsker å vinne, og det er akkurat det vi trenger.

— Men det tar tid å bygge et lag. Jeg mener vi har riktig manager, så vi er nødt til å gi ham selvtilliten og tiden han trenger. Fansen vil ha seirer og god fotball, men jeg tror dette vil komme. Vi er ikke langt unna, sier Fellaini til Daily Mirror.

Marouane Fellaini (t.v.) stoler på at José Mourinho får skikk på Manchester United. Her i hodeduell mot Liverpools Sadio Mané. Foto: Phil Noble / Reuters / NTB scanpix

– Må ha litt flaks

Manchester United møter formsvake Swansea på bortebane søndag. Etter landslagspausen kommer høytflygende Arsenal på besøk til Old Trafford.

Fellaini mener United har fått dårlig betalt i en del kamper i høst.

— Vi startet sesongen veldig bra, men etter tapet mot Manchester City har det vært opp og ned. Vi skulle ha vunnet mot Stoke og Burnley og tatt seks poeng der, men det klarte vi ikke. Vi tok bare to poeng, og det utgjør en stor forskjell.

— Jeg er sikker på at seirene vil komme, særlig etter måten vi spilte på mot Burnley. Vi hadde nesten 40 målsjanser og tre straffer vi ikke fikk, men i fotball må du også ha litt flaks, sier Fellaini. (©NTB)