Den portugisiske manageren var tilbake på sidelinjen på Azteca Stadium i Mexico By for å lede et FIFA-legendelag med blant andre Ronaldinho og Fabio Cannavaro mot et mexicansk all-star-lag onsdag.

Der ble han spurt om fremtiden og om en ny managerjobb frister.

— Selvsagt savner jeg det. I juli er jeg tilbake. Vi er i mai, så mai til juli er ingenting. Jeg nyter livet med familien min, men i juli er jeg tilbake, sier Mourinho.

På spørsmål om når en ny kontrakt bør være signert, svarte 53-åringen:

— 30. juni, det er fint.

Vet ingenting om United

Den tidligere Chelsea-manageren er sterkt linket til jobben i Manchester United, hvor en presset Louis van Gaal står i fare for å få sparken. Laget tapte 2-3 for West Ham onsdag og er avhengig av at Manchester City ikke tar poeng i siste serierunde for å klare topp fire.

— Jeg vet ikke noe om det, sa Mourinho, da han ble spurt om United-jobben.

- Vanskelig å komme til ny klubb

— Det vil uansett bli vanskelig å komme til en ny klubb siden en del av arbeidet klubbene må gjøre allerede vil være gjort, sier portugiseren og gir et eksempel fra tiden i Chelsea.

— Klubber har også en kommersiell side, en markedsavdeling som er involvert i alt, så om en ny manager ankommer en klubb i mai eller juni så er det vanskelig å gjøre noe med det som er bestemt.

— Når det gjelder det å finne nye spillere så gjøres det også under hele sesongen. Alle kjenner alle, så det er ikke bare å finne nye talenter i for eksempel fotball-EM. Det handler mest om velge de spillerne du tror trengs til ditt lag.

(©NTB)