Lillestrøm klarte nesten å påføre Newcastle et pinlig tap foran 31. 059 tilskuere på St James' Park, men måtte til slutt nøye seg med uavgjort.

Nordmennene var overlegne før pause, og burde ledet med mer enn Robert Korens ene scoring.

— Jeg er stolt av spillerne mine. Vi gjorde dem veldig frustrerte i første omgang, og skapte mange sjanser. Det var veldig fortjent at vi ledet ved pause, sier Lillestrøm-trener Uwe Rösler.

Etter hvilen våknet Newcastle. Albert Luque utnyttet en feil hos Lillestrøm etter 50 minutter, og sørget for at engelskmennene har med seg et uavgjortresultat i bagasjen til returoppgjøret i Norge.

— Vi gjorde en feil. Det ga dem et mål. Bortsett fra det synes jeg vi spilte bra til tross for at vi bare har vært i trening i 16 dager, fortsetter Rösler.

Tyskeren mener at det ikke kler Lillestrøm å legge seg defensivt mot Newcastle på Åråsen.

— Vi kan ikke spille på 0-0 i returkampen. Vi må presse dem. Det er en av våre styrker, siden vi har raske spillere, avslutter han.

- De så friskere ut

Newcastle-manager Glenn Roeder skrøt av nordmennene etter kampen.

- Noen av spillerne deres så mye friskere ut enn våre. Vi var rustne i perioder, og skapte ikke mange sjanser. Heldigvis fikk vi et viktig mål.

Treneren forventer en like tøff kamp i returmøtet med nordmennene.

— De har scoret et bortemål, så vi vet hva som må gjøres. Jeg hadde selvfølgelig håpet på seier i dag, men spillet satt ikke skikkelig, sier Roeder.