TRONDHEIMS-ØRN – KOLBOTN 1-2

Etter 37 minutter av den 19. serierunden var det endelig duket for scoring for midtstopper og kaptein Inger Ane Hole hos Trondheims-Ørn.

Hun var sterkest i feltet på Guro Reitens corner mot bakre stolpe. En Kolbotn-spiller forsøkte fortvilet å stanse avslutningen, men fraktet den bare videre inn i mål.

− Det var det ene målet jeg pleier å score i året, sier Inger Ane Hole – ikke veldig oppstemt tross sin scoringen.

− Nei, akkurat nå er det bittert, sier hun og sikter til at det tross hennes ledermål og en god første omgang ble tap til slutt.

Forundret trener

Kolbotn svarte da Solveig Gulbrandsen i andre omgang dundret inn 1-1 da ballen lå løs i feltet – også det på en corner. Deretter ble det blåst straffe mot Marit Clausen – og Kolbotns Michaela van den Bulk gjorde 2-1 drøye kvarteret før slutt.

− Det så bra ut til pause, men vi må klare å utnytte spillet til flere store sjanser og scoringer. I andre omgang ble vi straffet for at vi ikke klarte det, sier Hole.

Også trener Kevin Ingebrigtsen var dypt skuffet over det som skjedde etter pause. Etter seieren sist og fine første 45 minutter mot Kolbotn, så sto han forundret igjen etter å ha sett laget sitt nærmest kollapse i andre omgang.

− Jeg er utrolig skuffet. Jeg skjønner ikke hvorfor vi slipper oss slik ned i andre omgang. Dette var veldig uventet, sukker han.