Rune Almenning Jarstein og Per Ciljan Skjelbred spilte begge 90 minutter da Hertha Berlin slo Hannover fredag. Hertha vant oppgjøret 3-1 etter et målshow fra Salomon Kalou.

Den tidligere Chelsea-spilleren Kalou sendte Hertha i ledelsen på bortebane etter 33 minutters spill.

MÅLSHOW: Salomon Kalou (i midten) scoret alle Hertha Berlins mål mot Hannover. Her gratuleres han av Per Ciljan Skjelbred i en tidligere kamp. Foto: Digitalsport

Etter 61 minutter doblet han ledelsen, før vertene reduserte fra straffemerket ved Hiroshi Kiyotake. Kalou punkterte imidlertid kampen etter 87 minutter, da han ordnet sitt tredje for dagen. Også 3-1-scoringen kom på straffespark.Seieren gjør at Hertha henger med i toppen i Bundesliga. Jarstein, Skjelbred og co. har tatt 20 poeng på 12 seriekamper så langt. Hannover har tatt 11 poeng på like mange kamper.