RANHEIM (adressa.no): For etter den forrige trepoengeren i slutten september har det gått over sju måneder siden midtbanespilleren kunne sette i gang Ranheims vanlige seierssang.

— Det var ubeskrivelig deilig å kunne få synge sangen igjen. Men det var nesten så jeg hadde glemt melodien på den. Den ligner veldig på den Rosenborg har etter de vinner kamper, så jeg slet med å finne tilbake til Ranheim-vrien på den. Men i adrenalinet fra seiersrusen fant jeg tilbake til det, smiler Kristoffer Løkberg til adressa.no.

— Jeg hadde faktisk glemt hvordan den høres ut. Det var veldig artig å høre den igjen og ikke minst få en etterlengtet seier. Det er ikke noe hemmelighet at det har vært tungt for oss i det siste. Derfor var det ekstra deilig å få med seg tre fortjente poeng, sier Robert Stene, som er tilbake i Ranheim etter to og en halv sesong i Fredrikstad.

Målsnik

Han scoret det viktige 1-0-målet fra fire meter da Strømmen-keeperen ga en retur fra Torgil Gjertsens skudd.

— Et skikkelig Brattbakk-mål, var det ikke?, flirte 32-åringen etter kampen.

15 minutter før slutt feide Mads Reginiussen all tvil til side med en nydelig chip, som fastsatte sluttresultatet til 2-0. — Det er viktig at vi kjenner litt på det. Man spiller for å vinne fotballkamper og vi kan knapt huske sist vi vant. Det er ubeskrivelig deilig, sier Kristoffer Løkberg.

- Syre opp etter ørene

Som selv ble kåret til banens beste, eller Dagens Ivers, av Adresseavisen etter kampen. Som han på slutten kunne kronet med en scoring, men keeperen fikk en enkel jobb på en brukbar mulighet.

— Jeg ble alt for tent. Jeg så for meg skuddfinta lenge før jeg kom i posisjonen, men med all syra i beina ble den veldig seig. Da klarte backen å bli med meg. Så fikk jeg til en avslutning, eller vi må vel kalle det et tilbakespill, sier Løkberg som svært sjelden tegner seg på scoringslista.

— Det blir vel èn scoring i år som i hver sesong. Vi satser på at den kommer når vi trenger det. Det hadde ikke gjort seg om den kom på 0-0 på overtid mot Sogndal (neste kamp, 16.mai), sier Løkberg.