sulf-vif_nett_02 Foto: Kristian Jacobsen

SANDNES ULF — VÅLERENGA 0-2:

SANDNES (aftenbladet.no): - Vi kom aldri opp på maksnivået vårt, og da får vi problemer mot et lag som Vålerenga, sier Andersen til aftenbladet.no.

Sandnes Ulf-treneren var spesielt misfornøyd det som ble prestert før pause. Vålerenga ledet 1-0 til pause, og Sandnes Ulf produserte knapt en målsjanse de første 45 minuttene. I starten av andre omgang hadde både Kamal Saaliti og Tommy Høiland sjanser til å utligne Vålerengas ledelse, men headingene deres manglet presisjon.

- Hadde vi scoret på en av de sjansene kunne det vært litt bensin på bålet for oss. Når vi ikke gjør det, og Vålerenga scorer på sin første sjanse i andre omgang fikk vi det veldig tøft, sier Andersen.

Sandnes Ulf måtte spille det siste kvarteret med ti spillere. Ronny Espedal ble utvist da han som bakerste mann felte Håvard Nielsen.

— Etter at vi fikk rødt kort handlet det mest om å begrense nederlaget. Vålerenga tok en fullt fortjent seier, sier Andersen.

Sandnes Ulf møter Strømsgodset på bortebane i neste serierunde.

Fornøyd Andresen

2-0-seieren over Vålerenga var Oslo-klubbens første siden 6. mai. Dermed får en hardt presset Martin Andresen endelig litt arbeidsro.

— Jeg er veldig fornøyd med at vi holder nullen og at vi er blitt mer tydelige på gjennombrudd. Vi visste vi møtte et energisk hjemmelag, derfor la vi oss litt dypere for å nekte Sandnes Ulf rom. Dermed var det vi som i stedet kunne kontre på dem. Det liker de ikke, og synes jeg så ting her som vi kan bygge videre på. Men selv om det er gått en stund siden vi sist vant, er jeg ikke overveltet på noen måte, mer glad for at vi spilte bedre enn mot Aalesund sist mandag, sier trener Martin Andresen.

God kamp av Nielsen

Håvard Nielsen scoret VIFs første mål og sørget også for at Espedal fikk rødt kort.

- Jeg synes vi gjør en god prestasjon, og for meg var det deilig å kunne score igjen. Jeg liker meg tydeligvis i vest. Også i fjor kom jeg på scoringslisten da Vålerenga slo Viking 2-0 i serieåpningen. Derfor håper jeg dette gir håp om bedre tider , sier Håvard Nielsen.