Martin Ødegaard scoret sitt første mål for Real Madrid Castilla. Ikke nok med det, Ødegaards generelle spill i kampen mot Barakaldo roses opp i skyene i spansk sportspresse.

— Ødegaard er god - veldig god - og han har også en gnist, skriver sportavisen AS.

— Derfor kjempet hele Europa for ham. Lagkameratene hans vet det, og de leter etter ham på banen, fortsetter AS.

STJERNELAG: Her er Martin Ødegaard i aksjon på en førstelagstrening i Madrid. Foto: Getty Images

Kampen mot Barakaldo var Ødegaards tredje for Real Madrid Castilla. Seks minutter var spilt da 16-åringen løftet ballen over keeper fra femmeterstreken, og dermed scoret kampens første mål. Like etter scoret Guillermo Varela 2-0 med et langskudd, etter at Ødegaard hadde løftet ballen inn i feltet fra venstrekanten.

— Han hygger seg med ballen og viser kvalitet med ballen i hver involvering. Mot Barakaldo ga han en oppvisning i ballkontroll, finter, skudd, pasninger i rom, og i tillegg scoret han et mål, og noterte seg for en målgivende pasning, skriver AS.

— Komfortabel med Zidane

Ødegaard tok seg tid til å snakke med norske og spanske journalister etter kampen.

— Det er herlig å score mitt første mål her. Det var en utrolig opplevelse. Jeg føler meg veldig komfortabel med å trene med Zidane. Han er en veldig god trener, sier Ødegaard ifølge Marca.

Det norske stjerneskuddet snakket også varmt om A-lagstrener Carlo Ancelotti, som har vært under ytterligere press på grunn av Real Madrids skuffende resultater i 2015. — Det er utrolig å trene med de beste (A-laget, journ. anm.). Her kan du lære av de andre spillerne hver dag. Ancelotti er den beste treneren for Real Madrid og en flott person, sier Ødegaard.

Nordmannen trener som kjent både med A-laget og B-laget, men skal i utgangspunktet kun spille for B-laget denne sesongen.

Ødegaards prestasjoner lørdag vil imidlertid bidra til spekulasjonene om han vil få muligheten i Real Madrids returoppgjør mot Schalke i Champions League, som går av stabelen om tre uker.