Det norske landslaget setter i dag kursen mot Island, for fredagens landskamp i EM-kvalifiseringen. Norge stiller uten John Carew, men med flere formsterke spisser i bakhånd.

Daniel Bråten, Moa, Iversen og Huseklepp er trolig Drillos alternativer på topp. Drillo vil ikke si stort om hva han tenker rundt spissplassen, selv om det er naturlig å tenke seg at formsterke Erik Huseklepp er svært aktuell som spiss i en 4-5-1-formasjon.

— Daniel Bråten spiller spiss i Toulouse om dagen også, og han scorer mål. Vi har mange alternativer framover, understreker Drillo.

- Blir en hard kamp

Han ser på Norge som favoritter på Island, tross i flere trøblete kamper mot islendingene friskt i minnet.

- Jeg tror nok at vi er knappe favoritter på Island, mens Portugal er knappe favoritter mot oss på Ullevaal, mener landslagssjefen.

Han tror det blir to tøffe kamper mot Island og Portugal for det norske laget.

— Det er to gjerrige lag som det er vanskelig å få hull på. De slipper jo omtrent ikke inn mål. Portugal spilte mot Brasil, Elfenbenskysten og Spania i VM og slapp inn ett mål mot de tre til sammen. Det var mot Spania, og var egentlig offside, smiler Drillo.

- Det blir en skikkelig krigekamp på Island. De er fulle av innsats og innstilling, og blottlegger seg sjeldent. Det blir hardt, spår Drillo, før han og laget setter kursen mot Island. Første trening med laget er på Island i ettermiddag.