SANDNES ULF — STRØMMEN 3-1

Det gikk ikke mer enn 34 sekunder før hjemmelaget kom til sin første sjanse. Kent Håvard Eriksen tok elegant ned ballen på utsiden av 16-meteren, drog ballen med seg inn i feltet før han like godt sendte ballen inn i nettmaskene. Hvilken pangåpning hjemmelaget fikk i denne kampen.

Kent Håvard Eriksen brukte ikke mer enn et drøyt halvminutt på å sende hjemmelaget i ledelsen i kampen mot Strømmen. Foto: Svein Hagen

− Herlig å score mål så tidlig i kampen. Jeg tror jeg må helt tilbake som lilleputtspiller for å ha scoret så tidlig i en kamp. Det har i alle fall ikke skjedd som seniorspiller, sier Kent Håvard EriksenBare tre minutter senere var det klart for 2-0. Denne gang var det Pontus Engblom som ikke gjorde noen feil da han plutselig kom alene med keeper. Elegant satte han ballen i nettmaskene.

Sandnes Ulf ramlet litt bakover på banen etter de to kjappe scoringene, uten at gjestene klarte å spille seg fram til noen store målsjanser den første halvdelen av omgangen.

Slo kjapt tilbake

Reduserte gjorde imidlertid Strømmen like før halvtimen var spilt. Et frispark ble stusset inn av Kristian Jahr, etter at keeper Hannes Thor Halldorsson gjorde alt annet et solid mesterverk ute i feltet.

Men hjemmelaget slo kjapt tilbake etter baklengsmålet. Fem minutter før pause ble det nemlig litt mer ro i rekkene for Sandnes Ulf. Marius Helle fikk en fin ball ute med 16 meteren, og han satte ballen behersket forbi Strømmen sin keeper.

Sandnes Ulf kunne gå til pause med 3-1-ledelse, en ledelse som er helt fortjent etter spill og sjanser.

Faktisk hadde det ikke vært noe å si på om de hadde scoret et par ganger til etter sin gode førsteomgang

− Vi gjennomførte en meget bra førsteomgang, og når vi fikk det tredje målet så følte jeg at vi hadde kampen i vårt spor, sier trener Bengt Sæternes..

Pontus Engblom var tilbake for Sandnes Ulf, og sørget for nok en scoring, dagens var hans tidende denne sesongen. Foto: Svein Hagen

Bølget fram og tilbake

Innledningsvis på den andre omgangen bølget det mye fram og tilbake, uten at noen av lagene klarte å skape de helt opplagte målsjansene.

Hjemmelaget var nære på scoring et par ganger, men den avgjørende pasningen traff som regel ikke medspillerne godt nok. Gjestene på sin side, hadde et par gode avslutninger som Hannes Thor Halldorsson måtte strekke seg til det aller ytterste for å slå ballen over målet

− De hadde noen småsjanser etter pause, men jeg følte aldri på noe tidspunkt at Strømmen var så veldig farlige. Vi burde nok også vært litt mer dyktige i våre avslutninger, så kunne vi punktert denne kampen fullstendig, mener Sandnes Ulf-treneren.

Solid av Sandnes Ulf

Gjestene var veldig nære en redusering da Eirik Schulze dundret til i tverrliggeren. Det skuddet hørte bare Hannes Thor Halldorsson susen av. Da var det spilt 86 minutter av kampen.

Sandnes Ulf fikk sitt andre strake seier og befestet sin posisjon på tabellen, de ligger som nummer to, men er likevel hele ti poeng bak ledende Sogndal. I det hele tatt var det mye positivt det hjemmelaget presterte i dette oppgjøret. Spesielt var Kent Håvard Eriksen stor, i denne kampen som høyrekant.