Håvard Nordtveit spilte hele kampen sentralt på midtbanen da Borussia Mönchengladbach slo Hannover 2-1 hjemme. Raffael ble matchvinner med scoring fem minutter før slutt.

Etter to strake kamper på høyrebacken for Gladbach, var Nordtveit tilbake på midtbanen i tyskernes oppgjør mot Hannover.

25-åringen fikk se lagkamerat Ibrahima Traore gi vertene ledelsen etter 35 minutter. I det 65. minutt utlignet Artur Sobiech, men Raffael ble den store helten da han avgjorde kampen fem minutter før slutt.

Mönchengladbach klatret med seieren opp på en foreløpig fjerdeplass i tysk Bundesliga, og klubben er fortsatt ubeseiret etter at André Schubert overtok trenerjobben for åtte runder siden.

Ny Bayern-seier

Bayern München tok sin 12. seier av 13 mulige i den tyske serien lørdag borte mot Schalke. Kun i 0-0-oppgjøret mot Eintract Frankfurt for to uker siden har klubben tapt poeng.

David Alaba ga gjestene ledelsen etter ni minutter, men Max Meyer utlignet ikke lenge etterpå. 20 minutter før slutt sendte Javi Martinez Bayern foran igjen, mens Thomas Müller fastsatte sluttresultatet til 3-1 på overtid.

Augsburg og Wolfsburg hadde virkelig en god dag på jobben i sine oppgjør borte mot Stuttgart og hjemme mot Werder Bremen.

Bunnlaget Augsburg slo tabellnabo Stuttgart 4-0 og sikret tre viktige poeng. Klubbens første seier på sju kamper.

Tre mål i første omgang av Alexander Esswein, Timo Baumgartl (selvmål) og Jan-Ingwer Callsen-Bracker gjorde at oppgjøret i realiteten var avgjort før annen omgang. Koo Ja-cheol fastsatte sluttresultatet til 4-0. Wolfsburg vant hele 6-0 mot Werder Bremen. Gjestenes Alex Galvez var uheldig å sette ballen i eget nett etter elleve minutter. Max Kruse doblet like før pause, mens Vieirinha økte til 3-0 elleve minutter ut i annen omgang. Joshua Guilavogui, Bas Dost og Kruse scoret de tre siste målene.

Endte tapsrekken

Leverkusen tapte de to siste kampene før landslagspausen, men slo tilbake mot borte mot Eintracht Frankfurt lørdag.

Javier Hernández scoret i det 23. og 39. minutt for Leverkusen, men Frankfurt fikk et håp da Slobodan Medojevic reduserte på overtid av første omgang.

Hakan Calhanoglu satte spikeren i kista da han fastsatte sluttresultatet til 3-1 etter 72 minutter.

Oppgjøret mellom Köln og Mainz endte 0-0. Bård Finne ble sittende på benken hele kampen.