Ole Gunnar Solskjær (42) har vært arbeidsledig siden han fikk sparken i Cardiff høsten 2014. Nå blir hans neste stoppested trolig MLS-klubben Toronto FC.

Det melder Dagbladet.

Avisen hevder å ha kilder på at Solskjær er i forhandlinger med klubben. Solskjærs agent Jim Solbakken bekrefter at det foregår samtaler mellom partene.

Solbakken vil ikke si hvor langt samtalene har kommet.

Har italiensk stjerne på laget

Solskjær hadde stor suksess som trener i Molde, der han vant to seriegull og ett cupgull. Nordmøringens rykte fikk imidlertid en ripe i lakken da han ikke klarte å hindre at Cardiff rykket ned fra Premier League i 2014. Solskjær har blitt koblet til Molde den siste tiden, i og med at 42-åringens gamleklubb er på utkikk etter ny trener siden Tor Ole Skullerud har varslet sin avgang.

Nå virker det i stedet som at et eventyr i Nord-Amerika venter for Manchester United-legenden. Ligaen der Toronto FC spiller, MLS, har opplevd en enorm vekst de siste årene.

Store stjerner som Frank Lampard, Steven Gerrard og Andrea Pirlo har sluttet seg til ligaen.

Toronto FC's største navn er nok den tidligere Juventus-spilleren Sebastian Giovinco. I tillegg har klubben amerikanske profiler som Jozy Altidore og Michael Bradley på lønningslisten.

Laget fra den canadiske storbyen ble nummer 12 av 19 lag i MLS forrige sesong. Klubben ble stiftet i 2006.