Den nye Real Madrid-treneren Rafael Benítez fikk fredag se sitt lag nærmest feie Manchester City av banen i en treningskamp som ble vunnet 4-1. Real Madrid, uten Martin Ødegaard på laget, la grunnlaget for seieren med en solid 1. omgang. Karim Benzema åpnet scoringene da han scoret med en flott avslutning etter innlegg fra Gareth Bale.

Kort etter fant Toni Kroos' eminente pasning Cristiano Ronaldo foran mål, og Joe Hart fikk bare så vidt hånden borti ballen før den gikk inn. Like før pause økte Pepe til 3-0 på en perfekt heading etter en corner.

Manchester City fikk derimot god hjelp av dommeren til å gå til pause med nettkjenning. Den nyinnkjøpte rekordmannen Raheem Sterling forsøkte å ta ned en ball på vei mot mål, men ballen berørte hånden hans. Det så ikke dommeren, og sekunder senere dømte han straffe da ballen også var innom Sergio Ramos' hånd. Forseelsen skjedde dessuten utenfor straffefeltet.

Uansett så satte Yaya Touré straffen sikkert i mål.

Etter hvilen benyttet trenerne seg av mange bytter. Innbytteren Denis Tsjerysjev fastsatte sluttresultatet da han økte til 4-1. Benítez var ganske så fornøyd med avslutningen av treningsoppholdet i Australia.

— Været har vært bra. Hver eneste dag er fysikken vår blitt bedre. Laget spilte med høy intensitet og aggressivitet, sa Benítez.

Ved siden av den ydmykende nederlaget måtte City-manager Manuel Pellegrini se at nyinnkjøpte Fabian Delph forlate banen med skade i begynnelsen av kampen.

Den 9. august gjester Real Madrid Oslo når Vålerenga er motstander på Ullevaal.