Levangers meget sterke sesongåpning har imponert mange og oppturen fortsatte borte mot Ull/Kisa.

Nordtrønderne kom raskt ut av startblokkene og produserte flere sjanser tidlig i kampen. Både Bendik Bye og Jo Sondre Aas var farlig frempå.

Klassescoringer

Etter 22 minutter var det Andreas Peterson som kunne juble sammen med bortelaget. Svensken fant rom på rundt tjue meter og banket ballen vakkert i mål.

Levanger-bølgen fosset videre og det tok ikke lang tid før de doblet ledelsen. Jo Sondre Aas fikk ballen på hjørnet av sekstenmeteren og plasserte ballen lekent i lengste kryss etter 25 minutter spilt på Jessheim Stadion, noe som gledet treneren, Magnus Powell.

— Vi så kjempebra ut. Egentlig burde vi scoret flere mål, slik at vi kunne slappet litt av en omgang. Jeg følte meg dog trygg gjennom kampen og spillerne mine skal ha all honnør for jobben de la inn, sier Powell.

Levanger har jobbet med forsvarsspillet sitt og resultatene understreker dette.

— Jeg tenker ikke på tabellen nå. Vi jobber knallhardt fra kamp til kamp. Forsvarsspillet vårt er godt og spillerne mine virker trygge på hverandre. Vi må bare fortsette å holde dette oppe, fortsetter treneren.

Sjansebonanza

Like etter var det nesten et under at det ikke sto 0-3. Bendik Bye sprintet forbi Ull/Kisas venstreback og la ballen inn i feltet. Der sto det to Levanger-spillere som begge fikk avsluttet mot mål, men Ull/Kisa klarerte på strek og slapp med skrekken.

Etter halvtimen prøvde Bye seg på en frekk avslutning med utsiden fra distanse, men en god redning fra Alexander Vangen, nektet bortelagets tredje scoring.

Redusering

Etter hvilen tok det litt tid før det skjedde noe nevneverdig. Levanger hadde tilnærmet full kontroll, men med tjue minutter igjen fikk Ull/Kisa sin første skikkelig store mulighet i kampen. Ole Kristian Langås hamret ballen bak Ola Rygg i Levanger buret og hjemmelaget reduserte til 1-2. Langås sin scoring var også av det vakre slaget og alle tre målene har vært fra rundt 20 meter.

Levanger virket rystet av reduseringen og slapp hjemmelaget mer og mer inn i kampen. Ull/Kisa hadde utligningsmuligheter, mens Levanger også burde punktert kampen ved flere anledninger i sluttminuttene.

— Vi hadde god kontroll på kampen. Scoringene var fantastiske og det skal guttene ha, de kan spille fotball, skryter han.

På overtid bestemte Andreas Peterson seg for å sette spikeren i den berømte kisten. Svensken hadde tidligere i kampen et praktskudd og hans andre var ikke noe dårligere. Fra samme distanse banket han ballen utagbart for keeper. Levanger kan nå pryde tabelltoppen alene som eneste lag med ni poeng av ni mulige.

— Jeg frykter ikke at vi får noen knekk. Vi har mange spillere som kan brukes i rotasjon og vi må bare smi mens jernet er varmt. Vi har ingen flyt, egentlig. Prestasjonene har kommet av at vi er bedre enn motstanderne våre, ikke flaks, avslutter Powell.