MOLDE: Molde måtte betalt en større sum til Club Brugge dersom avtalen med Mushaga Bakenga skulle blitt forlenget.

-Det var en leieavtale i halvannet år, og dessverre funket det ikke for «Mush» hos oss. Han er en fantastisk flott gutt som er positiv å ha med seg. Men fotballspillere må spille fotball, og vi kunne ikke garantere at han fikk nok spilletid her. Vi hadde heller ikke økonomi til å innfri opsjonen. Molde måtte betalt en avtalt sum for å løse ham ut nå, sier Ole Gunnar Solskjær til Rbnett.

Han avviser blankt at Bakengas utblåsning mot den manglende tilliten fra Solskjær i Romsdals Budstikke i april har hatt noen betydning for avgjørelsen.

— Nei, nei, det har ingenting med det å gjøre, det er ikke noe mellom oss. Alle som driver med fotball skjønner at en spiller kan bli frustrert, mens min jobb er å ta ut det laget jeg tror vil gi oss de beste resultatene. Han var uheldig som ble skadet igjen etter at han fikk starte et par kamper, da ble det vanskelig for ham å komme tilbake etterpå. Jeg ønsker «Mush» lykke til og håper han finner tilbake til seg sjøl i sin neste klubb, enten han returnerer til Club Brugge eller signerer for andre, sier Ole Gunnar Solskjær.