KLAR FOR GRUPPESPILLET: Her har Mohamed Elyounoussi nettopp lagt på til 2-0 for Molde i hjemmekampen mot Standard Liège. KLAR FOR GRUPPESPILLET: Her har Mohamed Elyounoussi nettopp lagt på til 2-0 for Molde i hjemmekampen mot Standard Liège. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Slik spilles Moldes kamper i Europa League

Gruppespillet starter med bortekamp i Tyrkia.

Fredag ble Moldes gruppe i Europaligaen trukket og motstandere ble Ajax, Celtic og Fenerbahçe.

Den første kampen spilles 17. september borte mot Fenerbahçe i Istanbul. Deretter blir det to hjemmekamper på rad. Først mot Ajax, så Celtic i oktober. Bortekampen i Glasgow mot Ronny Deilas menn spilles 5. november.

Det er uten tvil storfint besøk som kommer til å gjeste Molde denne hølsten/vinteren, ikke minst i andre halvdel av gruppespillet. I slutten av november kan vi nemlig få se Fenerbahçe-stjerner som Robin van Persie og Nani på Aker stadion.

— Det er en utrolig spennende gruppe. Fantastiske motstandere, som garantert kommer til å trekke mange supportere til hjemmekampene, sier markedsdirektør i Molde FK, Oddvar Talset, til Rbnett.

FORVENTNINGSFULL: Moldes markedsdirektør Oddvar Talset gleder seg til å starte planleggingen gruppespillet i Europaligaen, både på hjemme- og bortebane. Foto: Erik Birkeland

— Det er også noen spennende borteturer å planlegge? - Ja, det er jo opplevelsesturer som helt sikkert kommer til å bli populære.

Gruppespillet avsluttes med bortekampen mot Ajax i Amsterdam 10. desember.

Det er foreløpig for tidlig til å si noe om hvor mange billetter Molde får på bortekampene, eller noe om reiser i MFK-regi, men Talset lover å komme tilbake med mer info på et senere tidspunkt.

— Når det gjelder hjemmekampene kommer vi til å komme tilbake med mer info på mandag, i forhold til billettpriser også videre. Vi er allerede i gang med det arbeidet. Infor om bortekampene og reiser kommer forløpende så snart vi får nærmere opplysninger, sier markedsdirektøren til Rbnett.

Her er kampoppsettet:

17. september kl. 19.00: Fenerbahçe SK - Molde FK

01. oktober kl. 21.05: Molde FK - AFC Ajax

22. oktober kl. 21.05: Molde FK - Celtic FC

05. november kl. 19.00: Celtic FC - Molde FK

26. november kl. 21.05: Molde FK - Fenerbahçe SK

10. desember kl. 19.00: AFC Ajax - Molde FK