— Det er en stor gruppe supportere som følger Celtic i Europa, og alle ønsker nok å reise til Norge. Men det er tøffe tider i Skottland og Irland, og økonomi kommer nok til å spille inn for mange. Norge er kjent som et dyrt land, og for noen kan det være vanskelig å komme seg til Nordvestlandet. Men at det blir liv og røre, det kan jeg garantere, sier Harsson.

Han understreker at Celtic-supporterne lager stemning, men at de har et godt rykte på seg.

— Vi synes det er artig å bli kjent med folket og byen, sier Harsson.

Han tror kampen i Skottland vil bli en stor opplevelse for alle som følger Molde.

— Kveldskamp på Celtic park, flomlys, høst og mye folk. Det er alltid spesielt under slike kamper. Dette vil bli en stor fotballopplevelse for alle som følger Molde. Kanskje ikke helt fult, men opp mot 50.000 mennesker kan man nok forvente, sier Harsson.

Supporterlederen ser på Molde som en tøff motstander i en vanskelig gruppe.

— Molde har underprestert i ligaen, men det gjør ofte at et lag løfter seg i turneringer. De går inn i disse kampene med alltid å vinne. De imponerte mot Standard Liège, sier Harsson som er bekymret for det hans favoritter viste mot Malmö i Champions league-kvalifiseringen.

— Kampene mot Malmö var skuffende. Det gjør at mange supportere er litt bekymret. Jeg anser Ajax som favoritten i gruppa, deretter Celtic og Fenerbahce, sier Harsson.