LERKENDAL (adressa.no): Både Adresseavisen og de drøye 11.000 på Lerkendal søndag kveld var enige om én ting. Midtbanestrateg Mike Jensen var banens klart beste spiller i den meget dramatiske 5-3-seieren.

Noe 26-åringen selv er enig i.

— Bortsett fra at jeg er del av et lag som faller litt sammen i perioder, så spiller jeg stort sett helt perfekt, slår Jensen fast overfor adressa.no.

Jensen scoret to mål og var sentral i det meste av Rosenborgs spill gjennom hele kampen.

— Jeg scorer to, taper nesten ikke én duell og mister ikke ballen defensivt. Jeg er veldig tilfreds med meg selv i dag, sier den tidligere Brøndby-spilleren.

- Vi manglet energi

Etter å ha sjokkåpnet, ga Rosenborg fra seg en 2-0-ledelse, men kom tilbake i kampens siste kvarter og vant hele 5-3 til slutt.

— Jeg tror vi mangler litt energi i den perioden, kanskje brukte vi litt mer energi enn vi trodde i starten, også i forhold til torsdagens kamp (mot Jelgava i europaligaen, journ. anm.).

— Men det er klart at det er en del taktiske ting vi må rette på. Selv om man er sliten, skal man ikke gi fra seg en ledelse på den måten, sier dansken.

- Uhyggelig gode

Nå tror han at RBK kan blande seg inn i gullkampen i Tippeligaen for alvor etter en variabel start på sesongen.

— I de periodene hvor vi er gode, er vi så gode at alle lag i Norge bør være redde for oss. Vi er uhyggelig gode, slår han fast.

— Vi føler stor glede på slutten av kampen, og en stolthet over måten vi kommer tilbake på. Det gir ekstrem selvtillit, sier Jensen.

— Det er fortsatt lang tid igjen av sesongen, og Molde gjør en god jobb for øyeblikket, men vi er bare halvveis, og det er klart mulig, avslutter Rosenborgs danske midtbanesjef.