Bayern München har allerede bekreftet at de ønsker seg Norges fotballjuvel Martin Ødegaard. Gutten fylte 16 år i dag og kan nå signere for en utenlandsk klubb.

Onsdag var det nye skriverier om Ødegaard i spansk og tysk presse. Den tyske storavisen Bild snakket med Bayern-formann Rummenigge etter tirsdagens 2-0-seier mot Freiburg.

– Han er åpenbart en vakker brud. Og mange brudgommer står utenfor døren og venter. Kanskje er det vi som er den vakre brudgommen, sier Bayern-bossen ifølge Bild.

Ødegaard har allerede vært på trening med det tyske storlaget. Han har også vært hos Real Madrid, Liverpool og senest denne uken Arsenal. Den spanske avisen Marca skrev onsdag at Ødegaard ikke vil avgjøre sin fotballfremtid før på nyåret en gang.

Det samme sier Karl-Heinz Rummenigge. Frierne må bare finne seg i å vente.

– Det blir ingen avgjørelse de neste ukene. Da må man bare være tålmodig. Han trenger tid på å ta den rette beslutningen. Det er en interessant spiller som vi ønsker oss. Men vi vet ikke hvor han til slutt ender, sier Rummenigge.

– Han har tilbud fra hele Europa. Han er et ganske stort talent – selv om jeg ikke liker å snakke om «århundre-talent» – og selvsagt er han en veldig interessant spiller for oss.