TRONDHEIM (adressa.no): — Jeg tror Sparta slår Stjernen, og da gir det seg selv. I tillegg skal det være mulig for Rosenborg å slå Storhamar, som ikke leverte godkjent ved å tape for Tønsberg sist.

— Rosenborg har sluttspillplassen i lomma, sier tidligere storspiller og hockeyekspert Ole Eskil Dahlstrøm.

- Sterkt av Rosenborg

Også ekspertkollega Geir Hoff tror Rosenborg ender opp med den siste sluttspillplassen.

— Rosenborg leverte en meget sterk prestasjon mot Stjernen, og jeg føler at laget har gode muligheter for poeng mot Storhamar hjemme. Samtidig er Sparta favoritter mot Stjernen, selv om slike lokalderby lever sitt eget liv hver gang, sier han.

Selv om ekspertduoen er samstemte i at Rosenborg trekker det lengste strået, levner de laget små sjanser i sluttspillet.

— Jeg tror de lagene får det tøft i forhold til å gå videre til en kvartfinale. Da må det spilles bedre enn de har gjort tidligere i sesongen, sier Hoff.

- Sjanseløse i sluttspillet

Dahlstrøm drar det enda lengre.

— Når de kommer til sluttspillet, blir det raskt ferdig. Det er ikke alle lagene som tåler å spille kamper annenhver dag i en måned, og det gjelder nok Rosenborg.

— Med så tett kampprogram må du har flere strenger på gitaren din. Rosenborg kan knipe til i den først hjemmekampen, det er mulig. Men der tror jeg det stopper med overraskelsene, sier han.