London-klubbens sesongstart har mildt sagt vært varierende. Arsène Wengers mannskap slet tungt etter tapene av Samir Nasri og Cesc Fàbregas, og etter fem kamper lå laget på en skuffende 17. plass.

Resultatene har den siste tiden forbedret seg kraftig, men klubben virker stadig å være meget avhengige av at kaptein Robin van Persie leverer varene.

Rett før overgangsvinduet stengte hentet franskmannen flere forsterkninger, blant annet Mikel Arteta og Per Mertesacker. Sistnevnte har ikke maktet å imponere nevneverdig, og flere hadde nok trodd at Wenger ville hente flere forsterkninger når overgangsvinduet åpner igjen i januar.

Om vi skal tro hovedpersonen selv, vil dette neppe skje.

— For øyeblikket er fokus å beholde spillerne vi har. Vi har en stor stall, og er ikke ute etter flere, sier Wenger til klubbens hjemmesider.

Borussia Dortmunds unge stjerne Mario Götze har vært linket til klubben, men Wenger avviser at en overgang er aktuell denne sesongen.

- Han er en veldig god spiller, og jeg forstår interessen for ham. For vår del er det ikke den beste tiden å prate om slikt.

Arsenal tar imot Dortmund på Emirates i morgen, når lagene skal kjempe om viktige poeng i Mesterligaen.