62-åringen overrasket da han fortalte franske L’Equipe at han ville vurdere stillingen sin etter sesongslutt, to år før kontrakten går ut. Det til tross for at klubben hans ser ut til å være tilbake på vinnersporet etter sin verste sesongstart på 40 år. The Gunners lå to poeng over nedrykksstreken etter syv spilte kamper. Nå har de derimot funnet tilbake til vinneroppskriften med seks strake Premier League-seiere.

— Blir i 14 nye år

Det har ikke vært noen nye innslag i Arsenals troféskap siden 2005, men Wenger har forblitt urørt i managerstolen. Etter helgas 2-1-sier over Norwich, gjentar han at han ikke har noen ønsker om å flytte på seg.

- Jeg vil bli her. Ingen tvil om det, sier han til klubbens hjemmeside, gjengitt av BBC.

Franskmannen har styrt London-klubben siden 1996. I september snakket han om å bli nye 14 år i klubben, men nå har han moderert seg litt.

— Forhåpentligvis har jeg noen år igjen, sier han.

Var bekymret

Selv om veteranen har sittet lenge, innser han at han ikke er ”fredet”.

- Jeg kan bare snakke for meg selv. Klubben kan selvsagt velge å sparke meg i morgen tidlig, men det er ikke noe jeg kan gjøre noe med, sier han.

Wenger medgir at sesongstarten har vært tøff. I innledningen mistet han Cesc Fàbregas og Samir Nasri til henholdsvis Barcelona og Manchester City.

— Det er smertefullt å miste to spillere du har lagt mye arbeid i. Dette var i tillegg unge menn som begynte å modnes, sier han.

Med en god formkurve har sjefen likevel håp om å gjøre det bedre enn fjoråret. Da havnet Arsenal på fjerdeplass i Premier League.