Paris Saint-Germain gikk seirende ut av fransk-engelske seriemesterduellen lørdag. Leicester ble knust 4-0. Drøye 25.000 tilskuere fikk se kampen mellom den franske og engelske seriemesteren i Los Angeles natt til søndag norsk tid. Oppgjøret var en del av treningsturneringen International Champions Cup.

Edinson Cavani og Jonathan Ikone sendte PSG i ledelsen før pause. Lucas Moura og Odsonne Edouard scoret franskmennenes mål i annen omgang.

Claudio Ranieri, som skal ut i mesterligaen med Leicester neste sesong, kunne stille med Riyad Mahrez, men måtte klare seg uten Jamie Vardy i 0-4-tapet. Italieneren var imidlertid ikke bekymret, selv om det nærmer seg sesongstart.

– Fokuset er å være trygge, og deretter – om mulig – få erfaring. Det er første gangen i Leicesters historie vi er i mesterligaen. Det er fantastisk, og vi skal forsøke å gjøre vårt beste, sier Ranieri.

Leicester møter Barcelona i Stockholm 3. august i lagets siste kamp i treningsturneringen. 7. august er det Community Shield mot Manchester United på Wembley.