Erik Nevland scoret sitt femte mål på åtte kamper for Viking mot Strømsgodset, men har hatt til gode å gå av banen som seierherre etter comebacket i sommer.

— Jeg mener vi har spilt bedre i de fleste andre kampene etter sommeren, og spiller ingen veldig god kamp i dag. Forskjellen er at vi endelig får betalt, sier Nevland.

Mot Strømsgodset var kapteinen nok en gang sentral da hjemmelaget endelig brøt den dårlige trenden med åtte kamper på rad uten seier.

— Det var en deilig følelse å gå av banen med tre poeng i lommen, sier Viking-kapteinen, som jobbet godt på topp og scoret sitt femte mål for sesongen.

LES OGSÅ:

Slitekamp

Viking kom bakpå da Øyvind Storflor sendte Strømsgodset foran med sitt frisparkmål etter 23 minutter, og Viking så igjen ut til å ha marginene mot seg etter en brukbar innledning på kampen.

— I dag føler jeg vi kjemper mot alt. Vi fikk ingenting med oss, og det var en forferdelig lettelse da jeg satte inn 2-1 like før pause, sier Nevland, som fikk ut mye aggresjon i feiringen.

- Dere brukte en del energi på dommeren?

- Jeg skal ikke kommentere dommeren for mye, men kan vel si at han var iallfall ikke bedre enn oss, sier Nevland med et smil.

Selv kunne han blitt tomålsscorer på Viking stadion. Fem minutter etter pause fikk han ballen servert nærmest på åpent mål etter en sleiv av Vidar Nisja, men ballen endte opp til side for mål.

— Det er sånt som kan skje. Ballen kom litt fort på meg, og jeg fikk ikke stokket beina skikkelig. På en god dag setter jeg den, sier Nevland og smiler.

Video: Se sjansen her:

Kjempemiss av Nevland