Det har stormet rundt Liverpools Ryan Babel denne uken, etter at han la ut et manipulert bilde av dommer Howard Webb iført Manchester United-drakt på Twitter. FA (det engelske fotballforbundet) har tiltalt spissen, og han risikerer nå en straff.

Nå skal Babel ha fått støtte fra spillernes egen fagforening, ifølge BBC. Det er lederen, Gordon Taylor, som i et intervju med BBCs radiokanal skal ha tatt "Twitter-Ryan" i forsvar.

— Er humoren i dette spillet forsvunnet helt, spør Taylor, som mener at saken burde vært ute av verden i det Babel sa unnskyld.

Spilleren var kjapt ute med å fjerne innlegget fra nettstedet, og beklaget oppførselen sin. Babel har over 166 000 personer som følger han på Twitter, og bildet ble kjapt sendt rundt i media.

Det var etter Liverpools cuptap mot Manchester United forrige søndag, at en skuffet Babel la ut bildet av kamplederen. Fagforeningens leder mener at dommer Howard Webb burde tåle såpass, og håper nå at Babel skal slippe straff.

Taylor mener at Webb er en god nok dommer til å tåle det, og får støtte av den nyansatte Liverpool-treneren Kenny Dalglish.

Kanskje jeg har vært ute av gamet for lenge, men det må gå an å finne en viss sans for humor, sier Dalglish, ifølge sportinglife.com.