MOLDE — MJØNDALEN 3-3:

Molde spilte i dag treningskamp mot Mjøndalen. Laget fra TV2-serien ”Alle gutta” tok ledelsen med to mål, men Pape Pate Diouf sørget for en redusering før lagene gikk til pause.

Etter sidebyttet presenterte banens store spiller seg for fult.

Vil bli førstevalg

Agnaldo utlignet etter bare to minutter, før han sendte hjemmelaget i ledelsen seks minutter senere. Brasilianeren har vært i klubben lenge. Han har enda ikke klart å etablere seg som et soleklart førstevalg. Det skal han gjøre noe med nå.

— Dette er mitt år. Jeg har vært her lenge, men nå skal jeg vise meg frem. Jeg ønsker å spille hver kamp og score mange mål i ligaen, smiler tomålsscoreren.

Sjefen selv, Ole Gunnar Solskjær, skryter av spilleren sin etter kamp. Han tror publikummet på Aker Stadion kan se frem til brassens prestasjoner.

— Han er en typisk nummer 10. Med klasse både i hodet og bein så vil han være viktig for oss. Fortsetter han slik vil han åpne opp mange forsvar. Det er viktig med en slik spiller når du møter dype lag, forteller Molde-treneren.

Viktig å score

I et annet kampbilde enn Sevilla synes han at Agnaldo sto frem på flere måter. Hjemmelaget måtte føre ball, og vinne den tilbake i andre posisjoner. Der var brassen god.

— ”Aggy” var veldig god i dag. Han skal få skryt for å vinne mye ball og lagt ned mange meter. Vi har ventet på at han skal ta steg defensivt. I dag ser du at han har tatt til seg rådene han har fått, sier Solskjær.

Brassens første mål kom fra et langskudd ved kanten av 16-meteren. Nummer to var en ekte måltyvscoring. Han satt inn en retur etter Eidur Gudjohnsen sin heading ble reddet.

— Det var viktig for meg å score, men det hadde vært viktigere å vinne. Det er noen nye spillere på banen i dag. Da blir det litt vanskelig, men synes det var en god kamp så tidlig i året.

- Vinner ligaen

Etter Rosenborg sin dominans forrige sesong vil Molde nå ta tilbake tronen. Agnaldo tror laget har gode muligheter. Når de nye spillerne er blitt varme i trøyen, har han stor tro på eget lag i sesongen som kommer.

— Vi vinner ligaen. De nye spillerne er ikke yngst, så mye erfaring er kommet inn. Det er ikke lett i første kampen sammen i dag, men når vi er samspilt vil dette bli bra, avslutter brassen.

Solskjær er fornøyd med selvtilliten som Agnaldo viser, men vil at laget skal forbedre seg defensivt.

— Jeg liker gutter med selvtillit. De må ta hver kamp seriøst. Vi kan ikke slippe inn så enkle mål som i dag, oppsummerer treneren.

Til helgen venter naboene Kristiansund BK og Aalesund FK. Dette blir de to siste treningskampene før Tromsø kommer til Aker Stadion for seriestarten søndag 13. mars.