ARENDAL: ØIF Arendal var nemlig avhengige av hjelp fra Haslum for å kunne bli seriemestere allerede i kveld. Men etter en jevn kamp i Bærum, vant gjestene til slutt – og dermed holder spenningen seg til siste serierunde onsdag om en uke.

Da vinner Arendal gull så sant de vinner eller spiller uavgjort borte mot Runar.

I første omgang kladdet det voldsomt for hjemmelaget. De virket nervøse, og preget av stundens alvor noe som ga seg utslag i en rekke tekniske feil. Heldigvis sto Svenn Erik Medhus godt bakover, og sørget for at laget ikke lå under med mer enn 11-12 ved pause i en omgang hvor Stord var vel så mye i føringen som vertene.

Snudde til seier

I andre omgang åpnet Stord med to raske mål, men på stillingen 11-14 våknet Arendal.

Det tok ikke mange minuttene før det var i føringen. Men på stillingen 18-15 til Arendal, stoppet det fullstendig opp for begge lag i målprotokollen. Stillingen sto seg i ti minutter før Stord reduserte to ganger.

Det tente vertene igjen, og på de tre siste minuttene avgjorde de kampen. Matchvinnermålet var det kristiansanderen Eirik Köpp som sto for.

Men avgjørelsen rundt seriegullet må vente en uke. Hvis Arendal slår Runar borte spiller det ingen rolle hvordan det går i kampen Bodø-Bækkelaget.