REKORD: Daniel Berg Hestad, til venstre, har spilt flest kamper i eliteserien med sine 471. Morten Berre (40) står med 451 kamper og mandag kom nyheten om at også Vålerenga-spilleren legger opp etter årets sesong. Her er de to i en duell i 2014-sesongen. Helt til høyre løper Mattias Mostrøm. REKORD: Daniel Berg Hestad, til venstre, har spilt flest kamper i eliteserien med sine 471. Morten Berre (40) står med 451 kamper og mandag kom nyheten om at også Vålerenga-spilleren legger opp etter årets sesong. Her er de to i en duell i 2014-sesongen. Helt til høyre løper Mattias Mostrøm. Foto: NTB scanpix

Nå er rekorden din, Berg Hestad

Ingen kan true Daniel Berg Hestad når Berre også legger opp

MOLDE (Rbnett): Daniel Berg Hestad (40) har spilt 471 eliteseriekamper og kan få ytterligere to før han gir seg. Morten Berre (40) står med 451 kamper. Mandag kom beskjeden om at også Vålerenga-spilleren legger opp etter årets sesong.

Dermed er det helt sikkert at Molde-kapteinens historiske rekord blir stående inntil videre, og kanskje for alltid.

— Det er gode nyheter at Berre har bestemt seg for å legge opp. Hvis han hadde fortsatt neste sesong, måtte jeg også vurdert det sterkt, skriver Berg Hestad i en sms til Rbnett.

På tredjeplass på lista står nemlig Rosenborg-legenden Roar Strand, som stoppet på 439 kamper før han sluttet i 2010. Den eneste aktive spilleren i toppsjiktet som har teoretisk mulighet til å ta igjen Berg Hestad er Espen Hoff, som i november fyller 34 år. Start-spilleren står med 388 kamper for øyeblikket. Han må dermed spille minst fire sesonger til i en eliteserieklubb for å nærme seg Berg Hestad.

PS: Daniel Berg har spilt 20 kamper i årets eliteserie. Moten Berre har vært på banen seks ganger.