MASPALOMAS (adressa.no): — Jeg skjønner at spillere kan bli fristet dersom store klubber kommer på banen. Det har jeg jo selv blitt. Samtidig håper egoisten i meg at vi beholder de som er her gjennom dette vinduet. Vi har en veldig god gruppe nå, sier RBK-kaptein Tore Reginiussen til adressa.no.

(krever innlogging) Og innrømmer at han som kaptein har drevet litt lobbyvirksomhet i så henseende den siste tiden.

— Ja, jeg snakker med guttene litt løst og fast om det. Jeg skjønner at de har ambisjoner, mange hadde en fantastisk RBK-sesong i fjor. Men vi får håpe de forsvinner når timingen er rett både for klubb og spiller. Så får vi se når det blir, utdyper han.

Selnæs og Helland

Etter hva adressa.no forstår foreligger det ingenting konkret rundt RBK-spillerne nå. Men det internasjonale overgangsvinduet står åpent en liten uke til, og de siste dagene er kjent for å være halvkaotiske i flere av de største europeiske ligaene.

Profiler som Ole Selnæs og Pål André Helland trente som normalt med RBK-gjengen mandag, men er nok blant dem som står på ønskelistene til klubber i større ligaer.

Foran sesongen hvor RBK skal forsvare gull og også prøve å slå seg tilbake til Mesterligaen, håper kapteinen altså at samtlige fjes sitter i RBK-garderoben mandag morgen – når vinduet er stengt.

— Ja. For meg er det i hvert fall veldig fristende å si at de må bli en stund til, sier Reginiussen.

Aldri vært så motivert

Så er det kanskje ikke så rart at RBK-kapteinen er svært giret på å beholde de viktigste som var med å ta «The Double» i fjor. Selv var han knapt på banen i 2015, etter akilles-skaden han pådro seg i seriestarten. I november sto han derfor av de siste kampene av sesongen, for å bli helt klar til oppkjøringen.

Nå løper 29-åringen rundt som en ungfole på treningsfeltet igjen. Han lå riktignok som et slakt etter en beintøff førsteøkt mandag, men innrømmer han aldri før har vært så giret på å løpe intervaller som i år.

— Vi hadde en kjempesesong for laget, og det er godt å ha noen pokaler i skapet igjen. Men personlig var det en god del tunge dager i treningsstudio mens guttene spilte kamper. Jeg gjorde en god jobb i desember, trente mye styrke og spenst for å bli sterkere i musklene i leggen, og nå kjenner jeg ingenting. På nyttårsaften satt jeg bare og ventet til det skulle bli 2016, så jeg kunne starte for fullt med blanke ark, sier han.

Og Reginiussen er allerede tilbake i såpass fotballform, at Bruttern kaller ham en «ny signering» for RBK. Etter alt trøbbelet i fjor.

— Jeg kunne uten problem ha spilt kamp igjen i dag ja. Fotballformen er også god, smiler Reginiussen selv.

- Familien trives

Det er gode nyheter for RBK-fansen, og kapteinen gir seg ikke med det etter to timer og et kvartes intensiv økt i solvarme Gran Canaria. Han går nå nemlig langt i å love at han aldri kommer til å lefle med tanken om utlandet igjen – slik unggutta naturlig nok gjør for framtida.

— Jeg blir her til de kaster meg ut, gliser han.

— Jeg har i hvert fall ingen tanker om noe som helst annet enn Rosenborg, nå. Landslaget er selvsagt et mål, men akkurat nå har jeg ikke hodet mitt der, heller. Jeg vil være med å bygge opp noe skikkelig i RBK igjen. Familien stortrives i Trondheim, og vi leverte en meget solid sesong i fjor. Nå vil jeg også bidra igjen, sier han.