ROSENBORG — SARPSBORG 2-0

ULLEVAAL STADION: Sarpsborg 08 ble noen hakk for små. I cupfinalen viste Rosenborg hvorfor de har vært Norges beste fotballag denne sesongen. Seieren var aldri truet og trønderne vant til slutt komfortabelt 2-0 på Ullevaal.

Da dommeren blåste i fløyta, brøt det ut elleville jubelscener på gressmatten. RBK-spillerne feiret som vanlig ”Sha-La-La”-seiersropet, før de hoppet rundt og jublet sammen med Kjernen. Enkelte tok feiringen ett steg lenger. Pål André Helland og Jonas Svensson hadde nesten ikke klær på seg da de gikk i garderoben.

Jonas Svensson ga bort både drakten og shortsen. Foto: Glen Musk

– Det var noen kjentfolk som ville ha drakten min, så da bød jeg på det, sier Pål André Helland.

– Er bare å slippe alle klærne

Helland ga bort drakten til RBK-supporterne i Kjernen, mens Jonas Svensson ga bort både drakt og shorts og gikk i garderoben kun iført strømper, sko og underbukse.

– Jeg hadde bestemt meg for å kaste drakten, for det føler jeg de i Kjernen fortjener. Og så ble jeg intervjuet av ei dame, og hun ville ha shortsen, så da gikk alt av. Man må by litt på seg selv, sier Jonas Svensson.

– Det er lett når man har vunnet cupfinalen. Da er det bare å slippe alle klærne, det har jeg ingen problemer med, fortsetter RBK-spilleren, som har imponert på høyrebacken denne sesongen.

Det var riktignok ikke alle som likte ”strippeshowet”.

– Ole Selnæs mente jeg var litt klysete, men jeg gjør det bare for å være grei, sier en smørblid Jonas Svensson.