Andre omgang av Jerv-Mjøndalen spilles lørdag 19. november klokka 12.00. Det opplyser Norges Fotballforbund på sine hjemmesider mandag. De opplyser også at datoene for resten av kvalifiseringen blir satt senere.

Jerv-Mjøndalen ble startet sist lørdag, og det ble spilt en omgang. Da valgte dommer å blåse av grunnet forferdelige spilleforhold på Levermyr. Tungt regnvær gjorde matta uspillbar.

— I utgangspunktet skal kampen spilles på Levermyr. Men det er klart at er det snø og frost, så må vi finne alternativer, sier styreleder Per Gunnar Topland i Jerv til Fædrelandsvennen.

De har ingen reservearena klar akkurat nå, men om Levermyr ikke er spillbar vil trolig Sør Arena bli løsningen.

— Vi har snakket med Start angående Sparebanken Sør Arena, og de er positive. Men vi ønsker å spille på Levermyr, sier Topland.

Det skal spilles én omgang, og kampen fortsetter på stillingen 1-0 til Jerv.

NFF opplyser også at Stabæk, som sikret seg kvalikplassen søndag, får hjemmekamp sist i dobbelmøtet mot laget fra 1. divisjon som tar seg helt til kvalifiseringsfinalen.

I Stabæk er de ikke helt fornøyde med den lange ventetiden.

– Klart det ikke er ideelt. Vi som har ligget under streken i det siste må se på dette som en ny mulighet, men jeg syns det blir litt feil at eliteserielaget blir skadelidende. Man skal kanskje ikke ha en fordel om man kommer fra toppdivisjonen, men nå får de andre lagene spilles betydningsfulle kamper mens vi går for lut og kaldt vann, sier Stabæk-sportssjef Inge André Olsen til NRK.