— Vi håper det ikke er en strekk han har fått. Men om det er det, er det snakk om en liten strekkskade i den ene leggen. Han kjente den da han forsøkte i dag, og derfor er det litt usikkert å si hvor lang tid det kan ta før han er tilbake, sier medisinsk koordinator Haakon Schwabe.

Og snakker om leggtrøbbelet til Mohammed-Awal Issah.

Schwabe estimerer skaden til å kunne vare alt fra et par dager til en drøy ukes tid, noe som gjør at han verken spiller mot IFK Gøteborg i morgen eller i en eventuell finale i Copa Del Sol tirsdag.

— Men jeg skal være fin igjen til seriestarten. Det er det viktigste, sier Issah selv -mens han ser resten av spillerne trene som vanlig.

Bråthen og Larsen

"Resten" er for øvrig en sannhet med modifikasjoner. Mens Jan Jönsson gjennomførte en forholdsvis rolig trening dagen før møtet med den tidligere storheten i "blåhvitt", var Erik Bråthen og Jim Larsen tilbake på hotellet. Keeperen har ligget med feber i tre dager, og er uaktuell lørdag.

Jim Larsen skal etter alt å dømme rekke kampen. Det samme vil Rade Prica, som har slitt litt med en hæl og derfor sto over mot Spartak i midtuka.

— Selv om vi er ganske få i troppen i øyeblikket, ser det ikke så verst ut med tanke på kampen. De fleste er friske og raske, sier Jan Jönsson, som på grunn av usikkerhetene ikke hadde noe lag til adressa.no fredag.

Vil til finale

Rosenborg har fem poeng etter de to første kampene, og kan med seier i morgen gå til finalen av Copa Del Sol.

Treneren medgir at det hadde passet fint med resten av sesongoppkjøringen med en ekstra kamp på tirsdag.

— Vi har hatt noen fine opplevelser her nede, som bygger selvtillit. Da er det bare greit å spille kamper. Og når vi er med i en turnering, vil vi alltid komme til finalen, smiler han.

Antatt lag:

Daniel Örlund - Jon Inge Høiland, Jim Larsen, Simen Wangberg, Mikael Dorsin - Borek Dockal, Markus Henriksen, Jonas Svensson, Daniel Freheim Holm - John Chibuike, Rade Prica.