Man skulle tro 21 seriemål og toppscorertittelen i Premier League inneværende sesong var argumenter nok til å være blant Sir Alex Fergusons 18 utvalgte til mesterligafinalen mot Barcelona.

Men til Dimitar Berbatovs store frustrasjon ble skadeforfulgte Michael Owen foretrukket på United-benken. Det har igjen ledet til spekulasjoner om at bulgareren kan være på vei bort fra Old Trafford.

Ifølge The Guardian skal han ikke engang ha sittet på tribunen med de resterende spillerne fra Uniteds A-stall, da den spanske seiermaskinen lekte seg til 3-1-seier over Berbatovs lagkamerater på Wembley-gresset.

Blant tilskuerne var for øvrig velkjente United-navn som Rafael, Jonny Evans, John O'Shea, Wes Brown, Gabriel Obertan, Bebe og Anders Lindegaard.

— Å ta ut laget var enkelt, men å velge hvilke innbyttere jeg skulle ha med var veldig vanskelig. Jeg valgte å ta med et flertall av midtbanespillere fordi det var viktigst med tanke på Barcelonas spillestil. Det var på midtbanen kampen kunne bli avgjort, sier Ferguson til The Guardian.

Derfor kom den ærgjerrige skotten frem til at følgende spillere skulle tas med som innbyttere:

Tomasz Kuszczak, Chris Smalling, Darren Fletcher, Paul Scholes, Anderson, Nani og altså Michael Owen.

- Jeg hadde kun en forsvarsspiller ( Smalling journ.anm) for å ha alternativer sentralt på midten og på kantene. Dermed måtte jeg velge mellom Owen og Berbatov, og hvis du ser etter en som kan dukke opp på tampen av en kamp, så er det erfarne Owen. Derfor tok jeg den avgjørelsen, sier Ferguson.

Imidlertid skal Berbatov ha vært i United-garderoben etter kampslutt, men ingen blir overrasket om den tidligere Tottenham-spissen nå kan forsvinne fra den ferske seriemesteren.