KRISTIANSAND: Torsdag kunne Fædrelandsvennen fortelle at Start valgte å ikke tilby Fredrik Strømstad ny kontrakt i klubben. Dermed forsvinner en av de største heltene i klubben de siste ti årene ut portene og inn i en uviss fotballfremtid.

Fansen, som har trykket Strømstad til sitt bryst både før og etter utenlandsoppholdet i Le Mans, deler sine meninger på Twitter og Facebook.

Blir savnet

Tom-Reidar Natvig skriver følgende på Facebook:

— Det er vi som skal takke, Fredrik. Ikke du. Kommer til å savne deg i gult og svart nr.7. Og han får støtte:

- Vær så snill å ikke gjør samme tabbe som de andre åra. Gledet meg masse til å komme på Sør Arena neste år og se Strømstad spille, skriver Jorunn Syvertsen.

På Twitter påpeker Esben Asen erfaringen til Strømstad.

— Skjønner ikke hva Mjelde tenker når han vraker Strømstad! En av de på midtbanen til Start som faktisk har Tippeligaerfaring.

Også Start-spiller Jesper Mathisen tok til Twitter da nyheten om Strømstad hadde fått sunket inn torsdag.

— De fleste plasser i garderoben er lette å erstatte. Andre er vanskelige. Noen få er umulige. Herregud så jeg kommer til å savne Fredrik!

— Uansett hva Fredrik nå tar seg til kan de som skal jobbe med han glede seg enormt! Ingen mennesker jeg kan le med som jeg kan med Strømmis!

Owello

Men noen mener også valget Start har tatt er riktig.

KrF-politiker og stortingsrepresentant Kjell Ingolf Ropstad (Aust Agder) responderte slik på nyheten:

— Trist! Men han har jo dessverre ikke slått til. Og så har vi Owello!

— Veldig, veldig trist og absolutt ikke noe ønskesituasjon. Men vi kan med hånda på hjerte ikke påstå at Fredrik har vært god nok den perioden han har vært her, og vi ønsker oss et topplag og da må en være kynisk, dessverre. Tror noe av grunnen til at vi har kjørt heis siden 1997 er at klubben ikke tatt de upopulære avgjørelsene og vært kyniske nok. Veldig leit med Fredrik, men jeg har tillit til Mjelde, skriver Kjetil Haugersveen.

Hva synes du om at Strømstad pakker skapet på Sør Arena? Si din mening!