Torsdag kveld fortalte Adresseavisen historien om hva som skjedde rundt Holmar Eyjolfsson og Real Betis-interessen for ham like før overgangsvinduet stengte i slutten av august.

— Det var en stor mulighet for meg, og jeg ville selvsagt vært veldig takknemlig dersom Rosenborg hadde sluppet meg, sa Eyjolfsson selv til adressa.no.

(Krever innlogging)

Glad Eyjolfsson blir

Overgangen ble imidlertid ikke noe av, og tenker stopperkollega Tore Reginiussen rent egoistisk på det er han tilfreds med utfallet.

— Jeg er selvfølgelig glad for at vi får beholde alle de gode spillerne vi har. Holmar er en viktig mann for laget, både på og utenfor banen. Han er en veldig god mann å ha i gruppen, så selvfølgelig er vi glade for at han blir, sier Reginiussen til adressa.no.

— Samtidig er det bra at spillere har ambisjoner. Han har lyst til å ta et steg videre på et tidspunkt, og det kommer han garantert til å gjøre også: Men han kan spille sesongen ferdig her først, og utvikle seg enda litt mer, sier nestoren i Rosenborg-forsvaret.

— Kommer til å knalle på

Han har selv forsøkt seg i større ligaer, og har full forståelse for at Real Betis og spanske La Liga var høyinteressant for Eyjolfsson.

Tore Reginiussen er glad for at han fortsatt er lagkamerat med Holmar Örn Eyjolfsson (Arkivfoto) Foto: Glen Musk

— Bare det å få interesse fra et sånt lag i en sånn liga og et sånt lag er definitivt et signal om at man har gjort noe riktig. Jeg tror at muligheten kommer igjen, og La Liga er en av de beste ligaene i verden. Jeg skjønner at han er fristet, sier Reginiussen.- Det er bra for oss, men jeg skjønner ham om det er litt bittert. Men kjenner jeg Holmar rett kommer han til å knalle på videre og vente på neste (mulighet).

Stabæk i stedet for Valencia

I stedet for å spille bortekamp mot Valencia søndag blir det i stedet en tur til Nadderud og et møte med Stabæk for Holmar Eyjolfsson.

Det blir en ny transportetappe på veien mot seriegullet nær sagt alle har innkassert allerede. Og islendingen er svært tydelig på at han ikke har tenkt å være en grinebiter resten av høsten.

— Jeg bærer ikke nag, og er ikke sint på RBK. Jeg kan se deres side av saken. Dette var en stor sjanse for meg, og det er ikke mange ganger en spiller går rett fra eliteserien til La Liga. Men jeg føler meg vel i RBK, og ser frem til å avslutte sesongen på en god måte, sier han til Adresseavisen.