Sander Sagosens drømmesesong bare fortsetter.

Til tross for at det gikk litt trått for hans danske klubb Aalborg i seriespillet, viste Sagosen seg frem fra en riktig så god side.

Så bra har 20-åringen vært at han ble tatt ut på årets lag i den danske serien – blant annet sammen med landslagsstrek Bjarte Myrhol.

— Det er en anerkjennelse på at jeg har hatt en god sesong. Det har vært stabilt bra hele sesongen, og jeg har tatt steg, sier Sagosen – som også kom på allstarlaget i EM i Polen i januar.

Søndag kveld fulgte den tidligere Charlottenlund— og Kolstad-spilleren opp med å dunke inn elleve scoringer i sluttspillkampen borte mot Århus – i en kamp som endte 29-29. — Det har vært en god start for meg personlig. Det var litt dårlig at vi tapte det ene poenget i går, men personlig har det vært bra skyting, sier Sagosen til adressa.no.

I den første kampen i sluttspillet, i 26-22-seieren hjemme mot sterke KIF Kolding, ble Sagosen 12-målsscorer.

— Det er et godt snitt det. Jeg må bare fortsette å holde det oppe. Det er fint om det går sånn i hele sluttspillet, sier han.

Sagosen har blitt Aalborgs største stjerne allerede i sin andre sesong i den danske toppligaen, og synes selv det er godt å vite at han virkelig kan levere scoringer når laget hans trenger det.

— Det er litt min rolle på laget. Jeg har fått det ansvaret og blir vist den tilliten. Da handler det om å gjøre seg tilliten verdig, og at jeg viser for meg selv og andre at jeg har tatt nivået så bra at nå skal jeg levere hver kamp, sier han.

Aalborg ble nummer sju i seriespillet, og gikk dermed inn i gruppen sin (der også KIF Kolding, GOG og Århus er) i sluttspillet med null poeng. Det gjør utgangspunktet for avansement mer vrient. De to beste lagene går til semifinalene.

For ettersom Aalborg gikk inn i sin sluttspillgruppe som dårligste lag vil de havne bak de andre lagene ved eventuell poenglikhet.

— Vi skal til semifinale og helst finale, og da må vi bare fortsette å jobbe på. Vi slo Kolding hjemme og har vist et nivå nå som vi ikke har vist tidligere i år. Det er godt nok til å vinne et sluttspillgull, sier Sagosen.