Morgan tvers

The Guardian skriver at United-bossen avbrøt ferien sin for å dra og snakke med John Obi Mikel, som befinner seg i Nederland på U20-VM.

I den engelske avisens artikkel er det uklart om Ferguson fikk snakket med Mikel.

Lyn-direktør Morgan Andersen hevder imidlertid at møtet mellom Ferguson og Mikel aldri har funnet sted.

— Sir Alex Ferguson og Manchester United har ikke møtt Mikel i Nederland, og har heller ingen planer om å gjøre det, sier Andersen til Aftenposten.no.

Han hevder også at hverken Ferguson eller United har vært i Nederland for å møte Mikel, og at det The Guardian skriver dermed er feil.

— Etter det jeg vet har ikke United forsøkt å oppsøke Mikel. Har Ferguson vært der, har det vært i andre ærend.

— Hvor har du dette fra?

— Jeg har snakket med folk i United som har snakket med Ferguson. Vi og United har kontakt hver dag, og samkjører alt med hensyn til saken vi har inne hos FIFA, sier Andersen.

Lyn-direktøren fastholder samtidig at Lyn ikke kommer til å dra til Nederland i samme ærend som United skal ha gjort.

Det eneste våpenet Morgan Andersen akter å bruke i John Obi Mikel-saken akkurat nå, er telefaxen.

— Vi gidder ikke reise ned dit på måfå og lete etter Mikel, og kanskje ikke få snakke med ham likevel. Det nigerianske forbundet er helt uinteressert i å svare på våre henvendelser uansett. Det virker som om de har sitt eget regelverk - og ikke FIFAs, sa Andersen til Aftenposten.no etter Lyns kamp mot Vålerenga søndag.

I stedet for å dra, hevdet direktøren at Lyn purrer både det nigerianske forbundet og FIFA hver eneste dag.

— Jeg kommer til å bruke et tonn med faxpapir, og fortsette å sende faxer til både FIFA og det nigerianske forbundet så lenge det ikke skjer noe i denne saken, sa Andersen.

Han mener FIFA er for sløve i arbeidet etter at Lyn anmeldte både Chelsea, agent John Shittu og agent Rune Hauge inn for FIFA i mai.

— Hva skriver du i faxene hver dag?

— Jeg viser bare til FIFAs regelverk. Men det er tydeligvis enkelte som kjører sine egne regler oppi dette, sier Andersen.