Mikel var glad da han signerte med United og Jim Ryan i april. Det er han tilsynelatende ikke nå lenger.<br/> FOTO: AFTENPOSTEN
mikel paris nu tvers

Både Manchester United og Chelsea venter på at FIFA skal komme med en kjennelse i John Obi Mikel-saken etter at Lyn og United anmeldte Chelsea, agent John Shittu og Rune Hauge inn for det internasjonale fotballforbundet i mai.

Nå vil Mikel at FIFA skal løse ham fra kontrakten han signerte med United i Oslo 29. april.

— Jeg vil at FIFA skal rydde opp for meg. Men den siste beslutningen tar jeg selv. Jeg vil at de skal rydde opp fordi det alle andre vil er å ha penger, og det syns jeg ikke noe om, sier Mikel til avisen Daily Mail.

Han hevder fremdeles at Lyn-direktør Morgan Andersen lyver i denne saken.

— Andersen vet at Chelsea er ansvarlige for meg, men han vil ikke snakke sant, sier Mikel.

Mikel sier fremdeles at det er i Chelsea han vil spille – selv om han tilsynelatende så glad ut da han hadde signert avtalen med Jim Ryan og Manchester United i Oslo i slutten av april.

— Alt var fint da jeg var i Chelsea, og jeg hadde virkelig håpet å kunne gå dit. Det er det jeg innerst inne har villet gjøre de siste to årene, sier Mikel.

Mikel har kontrakt med Mikel som går ut i 2006, men har altså avtalt med Manchester United at nigerianeren skal dra til England etter årets sesong. Men nå spiller Mikel U20-VM for Nigeria, og har heller ikke vært i Norge på lang tid.